Wie ben ik?

Graag stel ik me voor! Concetta Pichierri, ik woon in Stellendam samen met mijn man Ruud.

In 1998 voltooide ik mijn koksopleiding en was ik fan van het principe “Never trust a skinny cook”, m.a.w. ik was 25 kilo te zwaar en het was hard nodig dat ik daar iets aan deed. EN dat deed ik. Ik ontwikkelde een passie voor allerlei sporten zoals fietsen, waterskiën, sportklimmen, bergwandelen en, in 2007, voor hardlopen. Deze laatste sport vond ik erg leuk, maar een beetje saai. Omdat ik ook al fietste leek de stap naar triatlon een logische. Ik ging ook nog zwemmen en raakte sinds 2009 echt besmet met het triatlonvirus. Sindsdien heb ik 6 hele triatlons op mijn naam, talloze halve triatlons en de nodige andere afstanden.

Naast triatlon, vind ik het ook heerlijk om trails te lopen, zit ik graag op mijn mountainbike voor ruige tochten, heb ik sinds kort een strandfiets en ben ik bijna dagelijks te vinden in Crossfit box.

Daarnaast geef ik training in bootcamps, verzorg ik loopclinics en trailrun-trainingen, ben ik actief in de organisatie van Voorne’s Duin Trail en coach ik natuurlijk triatleten. Het is soms jammer dat een dag maar 24 uur heeft, maar mijn triatleten komen bij mij altijd op de eerste plaats!